A Tóth József blog

A Tóth József blog

A jövőkép szerepe a fogyásban!

2018. június 15. - The55man

9713c5bb-0824-453e-9a31-66988f1d1440.jpegA jövőképed a legerősebb fegyver az arzenálodban. Kell, hogy olyan legyen ami vonzz magàhoz, amit annyira akarsz, hogy képes vagy miatta feladni azokat a rossz szokàsokat amik áldozatot csinálnak belőled és ott tartanak téged, ahol egy porcikád sem akar lenni!

De tudod mit ? Ha lenne egy ilyen jövőképed, akkor már elindultàl volna, nem ?! Szeretném azt mondani, hogy egyszerűen kérdezd meg magadtól mit akarsz és kezdj el dolgozni abba az irányba, de a legtöbb ember nem tudja mit akar, azt meg végképp nem, hogy miért!

Szóval, ha a jövőképed nem tölt el boldogsággal, ha nem leszel izgatott amikor rá gondolsz, akkor az csak azt jelenti, hogy alkotnod kell egy újat, olyat amitől énekelve pattansz ki reggelente az ágyból! Lehetetlen ? Egyáltalán nem!
A legnagyobb hiba amit ilyenkor elkövethetsz, hogy azt hiszed a válasz ott van a fejedben! Az, hogy elgondolkozol, hogy mit is akarsz. Logikusan hangzik tudom, de a legtöbb esetben nem jutsz vele sehovà.

A víziódat fel kell fedezned, pontosabban azokat a dolgokat kell felfedezned, amik izgalomba hoznak téged. Ki kell, hogy próbálj dolgokat, amiket soha korábban. Ez az amit a legtöbben soha nem tesznek meg.

Sokan gondolják, hogy a trx nem nekik való. Oké. Gyűlölnek futni, de ha megkérdeznénk őket, akkor az általános iskolában futottak utoljára. A túrázás unalmas. A csoportos edzésen kinevetnek. A box rossz mert megsérülhetsz. Mi a közös a fenti peldákban ? Az, hogy mindegyik csak feltételezés. A vélemény vagy a hiedelem csak egy nagyon szegény összetevője a valóságnak. Elmondhatod mennyire unalmas a jóga, de ha még nem próbáltad akkor szart se tudsz róla! Csak vélemény, nem tény!

A szokásaink nem csak úgy vannak, hanem a jövőképünkön alapszanak. Ha megakarjuk változtatni a szokásainkat, akkor egy azzal összhangban lévő jövőképet kell építenünk. Amíg ezt nem tesszük meg, mindig a régi, nem kívánatos eredményeinkhez gravitálunk majd. Lehet, hogy egy ideig jól mennek a dolgok, azt hisszük sikerrel jártunk, aztán szépen lassan a víziód amihez érzelmileg kötődsz visszaveszi a hatalmat és azon kapod magad, hogy ott vagy ahonnan elindultál...

Építs egy víziót, ami vonzz téged. Olyat ami energiával tölt el. Olyat ami elég erőteljes ahhoz, hogy ha rágondolsz boldognak érzed magad tőle! Ha most nem tudsz egy ilyennel előállni, nem baj. Kötelezd el magad, hogy felfedezed a dolgokat amik boldoggá tesznek és arra sarkallnak, hogy lefogyj egyszer s mindenkorra! A legtöbben nem teszik...
Te legyél más. Kérlek.

-TJ

A bejegyzés trackback címe:

https://jozseftoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3014050848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása