A Tóth József blog

A Tóth József blog

Hogyan érd el a céljaidat

2019. március 03. - The55man

nevtelen_terv-6_1.pngA következőt hallottam egyszer: Nincs irreális cél, csak irreális határidő. Nem tudom, igaz-e, de számomra van értelme. Más szavakkal mondva: Ha elég ideig kitartunk egy cél mellett, előbb-utóbb elérjük! 

A kérdés csak az, hogy miért nem tartunk ki a céljaink mellett ? A legtöbben hasznos célokat tűzünk magunk elé, amiket elérve egészen más szintre kerülne az életünk!  Mégis miután meghatároztuk mit akarunk, sokszor megfeledkezünk róla és legközelebb egy hónap múlva jut csak eszünkbe!  Közben pedig öregebbek lettünk, de az életünk semmit sem változott...  

Egy frissen kitűzött cél, olyan mint egy aprócska palánta! Gyenge és védtelen a külső erőkkel szemben. Folyamatosan "öntözni" és "táplálni" kell, amíg elég erős nem lesz ahhoz, hogy segítség nélkül is létezni tudjon! A mi esetünkben ez azt jelenti, hogy mi és a cél egyek lettünk. Lehet, hogy még nem jelent meg a fizikai világban, de legbelül tudjuk, hogy ez kész. Nem reméljük. Nem kételkedünk. Nem aggodalmaskodunk. Tudjuk, hogy nyertünk... 

A milliódolláros kérdés:  Hogyan érjük ezt el ? 

Én egészen egyszerű módját találtam. Az egész folyamat kulcsa, hogy a zsebemben hordom őket! Szó szerint! Ez nagyszerű módja annak, hogy sokszor eszembe jusson a napom során! Egy kártya egyik felére felírom a célom, a másik felére pedig egy inspiráló idézetet! A következő nekem nagyon jól működik:

 Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.

- Walt Disney

Ezt a kártyát mindig magamnál hordom, így bármikor ha napközben hozzáérek, a célom képe felvillan az elmém képernyőjére, egy újabb benyomást téve a tudatalatti elmémre! ( egyre mélyebbre süllyed és erősödik, mert naponta legalább 10X gondolok rá ) 

A tudatalattinál pedig nincs erőteljesebb eszközöd arra, hogy megvalósíts valamit az életben!  Biztosan tapasztaltad már, hogy elkezdtél valamit csinálni, közben elkalandoztak a gondolataid és már csak azt vetted észre, hogy kész is van... Hogy a francba tudtad megcsinálni, úgy hogy oda sem figyeltél ?  Egyszerű. A tudattalan hozzáértés szintjén képes vagy gondolkodás nélkül is végrehajtani dolgokat!  Mint, amikor bekötöd a cipőfűződ! Ezeket hívják PARADIGMÁNAK! Ezért szedjük vissza az elvesztett kilókat... Ezért lesznek ismét szegények a lottónyertesek stb..  A szokásos eredményeinket automatikusan megkapjuk, ( az automatikus SZOKÁSAINKNAK köszönhetően )  Ugyanez a megfoghatatlan hatalom ami az előbb tárgyaltakat vezérli, ugyanez a hatalom dobbantja meg naponta átlagosan 100.000 szer a szíved anélkül, hogy gondolnod kellene rá! 

A kártya lényege, hogy segít fókuszban maradni és azzal, hogy újra meg újra a végkifejletre ( a célodra ) gondolsz, elkezded azt beleprogramozni az elmédbe. A tudattalatti pedig teszi a dolgát és elvezet téged azokhoz a választásokhoz, amiket meg kell hoznod, annak érdekében, hogy a célod megvalósuljon! 

Pontosan ezt kívánom Neked! 

 

- TJ 

 

ui: Küldj egy "kérem a célkártyát" emailt a következő email címre ( jozseft930@gmail.com ) és küldök neked egy sablont, idézettel és felirattal, amire már csak a célod kell ráírnod és indulhat is a megvalósítás! 

Legközelebb megnézzük bővebben, hogy mi az a PARADIGMA, miért kontrollál majdnem mindent az életedben és, hogy hogyan változtathatod meg...  

Addig is: Maradjunk kapcsolatban. Dobj egy LIKE-ot erre a facebook oldalra ! 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jozseftoth.blog.hu/api/trackback/id/tr7814662499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása