A Tóth József blog

A Tóth József blog

Bármit is értem el, ez a 2 dolog kellett hozzá

2019. május 21. - The55man

happy_valentine_s_day_2.pngMi lenne ha tudnád a siker titkát ? Most komolyan!  Szinte közhely erről beszélni, de engem érdekel! 

Mibe vágnál bele ?

Melyik álmodat élesztenéd újra ? 

Mi lenne az első amit megszereznél ? 

Bármi is legyen a válaszod, van egy jó és egy rossz hírem...

A jó hír, hogy a siker titka tényleg létezik! A rossz az, hogy ez nem újdonság, mert te és én régóta ismerjük!   

Mi emberek mindig is kerestük azt a "valamit" ami egy csapásra megoldja a gondjainkat és sikeressé tesz minket!  Csakhogy én nem ismerek senkit aki valaha ilyet talált volna! 

Akiket én ismerek azoknak leginkább 2 dolgon kellett átrágniuk magukat ahhoz, hogy oda jussanak ahol most vannak! 

Az első a FÉLELEM a második az UNALOM!  Bizony! 

Személy szerint bármit is értem el eddig az csak azért volt, mert sikerült leküzdenem valamelyiket a kettő közül! ... és szerintem te sem vagy ezzel másképp! 

Az életben az eredményeinket a szokásaink hozzák létre! Ahhoz, hogy változzanak az eredményeink a szokásainknak kell változnia!!  Új szokások kialakítása viszont nem könnyű! Leginkább azért nem, mert amint hozzákezdünk a kialakításukhoz a félelem és az unalom máris az utunkba áll! 

Mi tart vissza attól, hogy lecseréld a munkád ? Meghódítsd álmaid szerelmét ? És attól, hogy belevágj végre abba az üzletbe ?  Te is tudod mi az! Félelem! Félelem az ismeretlentől... A bukástól...  A kiszolgáltatottságtól...  

Mi a helyzet a tanulással ? És az edzéssel vagy a papírmunkával amit olyan régóta halogatsz ? Mi tart vissza attól, hogy elvégezd azokat a dolgokat ?  Hát persze. Az, hogy rendkívül unalmasak

A siker a félelem és az unalom másik oldalán rejtőzik!

Semmi sem történik, amíg nem vagyunk hajlandóak ezzel a kettővel szembenézni!! 

Te hogyan csinálod ? 

 

- TJ 

A bejegyzés trackback címe:

https://jozseftoth.blog.hu/api/trackback/id/tr6914842150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása