A Tóth József blog

A Tóth József blog

2018. június 12. - The55man

0b539fb2-f14c-4dd5-8e6e-ca48277007c9.jpegHa csak egy dolgot mondhatnék, hogyan szabadulj meg attól a súlyfeleslegtől amit olyan régóta cipelsz, akkor ez lenne az:

Olyan emberekkel töltsd az időd, akik olyan formában vannak amilyenben te is lenni szeretnèl. ( vagy még jobb formában ) A közelség hatalmas erő! Ez felébreszti majd benned azt a hajtóerőt amihez mindenképp szükséged lesz, amikor nehézzé válnak a dolgok! 

Ha viszont olyanokkal veszed körbe magad, akik elfogadnak téged úgy ahogyan most vagy, nagyon nehéz lesz a fogyás és több mint valószínű, hogy az igényed a beilleszkedésre, az ő jóváhagyásukra és szeretetükre felülírja majd a törekvéseidet...

Néhány mód:

- Csatlakozz facebook csoportokhoz ahol az egészség és a sport a téma. Figyeld meg ők hova járnak sportolni és mit csinálnak másképp mint te.

-Iratkozz be csoportos edzésekre, ahol edző is jelen van.

- Olvass blogokat, újságcikkeket. Tanulj a sportról/egészségről így egyre tudatosabb embereket vonzzol majd magadhoz.

- Látogass el olyan sportrendezvényekre, amikre mindig is szerettél volna.

Kérlek ne feledd: Az emberek körülötted vagy felemelnek vagy lehúznak téged!  Bölcsen válaszd meg őket! 

-TJ

ui: Egész héten a fogyás témakörével foglalkozunk, ha ismersz valakit akit érdekelhet, akkor küldd neki tovább kérlek!

+ Ha tetszett neked a blog és van a témával kapcsolatban kérdésed, szeretnél többet tudni, akkor kérdezz a ( jozseft930@gmail.com ) email címen. Igyekszem hamar válaszolni! ELKÖTELEZTEM MAGAM, HOGY SEGÍTEK, AMIVEL CSAK TUDOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://jozseftoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3914043874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása