A Tóth József blog

A Tóth József blog

Mi hozza létre az eredményeid ?

2019. január 11. - The55man

1e8fde31-7e1f-4002-9b6c-4f1a37ac9283.jpegMondj nekem egy területet amivel elégedetlen vagy és megmondom, hol van szükséged új szokásokra az életben! Komolyan.

Az egyik legfontosabb dolog amit ezen a blogon valaha megtanulhatsz az a következő: Ahogyan most élsz, az eredményeid, a kapcsolataid minősége, az anyagi helyzeted, az egészséged 95%-ban a szokásaid közvetlen következményei! Gondoltál erre korábban ?

Bármi is legyen amit szeretnél elérni, a szokásaid azok amik eljuttatnak oda, vagy éppen tartanak téged ott, ahol egy porcikád sem akar lenni! 

Ez olyan könnyűnek tűnik, ám sokszor továbbra is reménytelennek érezzük a változást. Leginkább, mert hisszük, hogy az eredmények belőlünk erednek, így a probléma csak velünk együtt szűnhet meg! Semmi sem áll távolabb az igazságtól. A viselkedés és érzelmi minták olyanok, mint a ruhadarabok. Le és felvehetjük őket, amikor úgy döntünk és abban a pillanatban amikor ezt megtesszük, elkezdjük az új eredményeinket létrehozni! Lehet, hogy egész életedben kövér voltál, vagy csóró és azt mondod, ez vagyok én! De ez nem igaz. Mindkét területen hiányoznak a produktív szokásminták. Kereshetsz többet, vagy nézhetsz ki jobban a tükörben, ha hajlandó vagy a rossz szokásokat jóra cserélni. Ennyi.

                                                                                          „ Nem te teremted a jövődet! Te a napi szokásaidat teremted
                                                                                                                               és majd azok teremtik meg a jövődet”

                                                                                                                                                                   - Randy Gage

Azonban…
Én leszek az első, aki beismeri, hogy új szokásokat kifejleszteni nem könnyű! Sőt... Jól tudjuk, milyen piszok nehéz lehet!

Azt is el kell mondjam, hogy van egy csomó tényező ami könnyíti, nehezíti, vagy teljesen ellehetetleníti ezeknek az új szokásoknak a kialakítását! Ha láttál korábban másokat tökéletes egészségnek örvendeni, nagyszerű kapcsolatban élni, vagy éppen tonnányi pénzt keresni és te is megpróbáltad ugyanazt elérni, de nem sikerült, az nem véletlen! Vannak dolgok amik gátolták az új szokások, eredmények létrejöttét! Olyan dolgok mint pl. az alapvető meggyőződéseid! A jó hír, hogy átveheted az irányítást ezek felett…

Ezt a blogot pusztán azért írtam, mert szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy bármivel is legyél elégedetlen most, bármi legyen is amin változtatni szeretnél, a szokásokban rejlik a kulcs hozzá!

Pár nap múlva jön a folytatás és megnézzük mik azok a tényezők amik könnyítik, nehezítik, vagy teszik teljesen lehetetlenné a változást! Ha voltak próbálkozásaid korábban amik kudarcot vallottak, viszont elolvasod és megérted azt amiről legközelebb szó lesz, tudni fogod miért küszködtél eddig, látni fogod mit kell másképp csinálnod, érezni fogod, hogy neked is sikerülhet és több erőt, motivációt fogsz érezni magadban, mint bármikor korábban!

Ott találkozunk!

-TJ

A bejegyzés trackback címe:

https://jozseftoth.blog.hu/api/trackback/id/tr9314556256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása