A Tóth József blog

A Tóth József blog

Ki az igazi versenytársad ?

2019. április 30. - The55man


unadjustednonraw_thumb_5b1.jpgNem szeretjük a konkurenciát!  Végülis érthető!  Gondolj csak bele ha senki más nem tevékenykedne a területeden... Nem lenne könnyebb dolgod ? Nem keresnél sokkal több pénzt ?  Dehogynem. 

A versenytársak bizony megnehezítik a dolgot!  De nem ők az igazi bűnösök...   

Létezik egy fő "versenytársad" is,  amit ha legyőzöl..  megszabadulsz az összes többitől is...  Komolyan! 

Kitalálod mi az ?  Úgyvan. A saját tudatlanságod! ( Kérlek értsd meg, hogy ezt a szót nem rossz értelemben használom, hanem egyszerűen a tudatosság ellentéteként ) 

Talán azt hiszed, hogy a sarki dohánybolt vitte el az ügyfeleidet, DE ami tényleg elvitte őket az az, hogy nem tudtad, hogyan elégítsd ki a szükségleteiket sokkal jobban, mint az a dohánybolt... 

Lehet, hogy a kiszemelted valaki mással jött össze, de erről nem annyira az a "másik" tehet, hanem te, mert nem tudtad, mit-mikor és hogyan kell tenned, ahhoz hogy neked sikerüljön...  

Talán nem sikerült jól a dolgozatod, de az megint csak rólad szól! Te nem tudtad a választ a kérdésekre, nem más! 

Az eredményeid az életben pontosan tükrözik a tudatossági szinted!  Ha javítani akarsz rajtuk, akkor a tudatosságodat kell növelned. 

Az előző 2 mondatot kérlek olvasd el mégegyszer. Aztán mégegyszer. Aztàn győződj meg róla, hogy tényleg megértetted! 

Bármi is legyen az, amit szeretnél megszerezni, megtapasztalni az egyetlen dolog ami elválasz tőle, az a tudatlanság!  

Talán emlékszel még amikor matematikai műveleteket tanultál! Jó eséllyel először nem értetted! Aztán elmagyarázták egyszer. Később mégegyszer. Addig magyarázták míg egyszer csak BOOM! Megértetted.  Hirtelen tudatára ébredtél, hogyan kell csinálni!   Kicsit olyan ez mintha a “sötétségből a fénybe kerülnél”  

A helyzet az, hogy azért nem kapjuk a kívánt eredményeinket, mert “sötétségben élünk”!  Tudatlanok vagyunk azokon a területeken!  Mondhatod, hogy dehát te tudod, hogyan kell csinálni... Lehet, de akkor azt nem tudod, hogy HOGYAN MIÉRT NEM CSINÁLOD AZT AMIRŐL MÁR TUDOD, HOGYAN KELL!!!

Mit szeretnél ?

Több pénzt ? Nagyszerű kapcsolatokat ? Egy egészségesebb testet ? 

Mindössze annyit kell tenned, hogy tudatosabb leszel ezeken a terülteken!  Az viszont nem mindig megy könnyen! Több dolog is az utunkban áll!  Legközelebb megbeszéljük melyek ezek és hogyan juthatunk túl rajtuk...

 

- TJ 

Ui:  Ha van valami közös azokban akik csúcsteljesítményt nyújtanak, akkor az a MAGAS ENERGIASZINT!  Ezek az emberek nem különlegesek! Ön is megtanulhatja megduplázni a saját energiaszintjét pirulák és csodaszerek nélkül! Töltse le a PDF-et és kezdje el ma! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jozseftoth.blog.hu/api/trackback/id/tr2814788814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása