A Tóth József blog

A Tóth József blog

2018. március 27. - The55man

209dbeb7-dc3b-4b63-9dde-2f507b204a2a.jpeg

                                                         Honnan ered VALÓJÁBAN az energia ?

Ételek: a legutóbbi posztban említettem néhány radikális stratégiát energiánk megnövelésére. ( csekkold le ha még nem tetted )

Alvás: Ez fontos. Senki nem akarja félálomban élni a napjait, de azért ne vigyük túlzásba. 7 óra alvás általában mindenkinek elég. Tényleg.

Légzés: Nincs olyan vitamin vagy bármilyen táplálékkiegészítő ami csak megközelítené a helyes légzés erejét! Próbáld ki a következő gyakorlatot ha szeretnél róla meggyőződni: Szívd be a levegőt 4 másodpercen keresztül. Tartsd bent 16 másodpercig és 8 másodperc alatt fújd ki. Csináld meg a sorozatot egymás után legalább 8x ( reggel, ebéd előtt és délután 4 óra körül ) ! Csináld nyugodtan a saját kapacitàsodhoz igazítva. A lényeg, hogy ha 1 másodpercen keresztül szívod be, akkor 4 másodpercig tartsd bent és 2 alatt fújd ki. Felháborítóan jó energianövelő stratégia és felettébb egészséges.

Rendben.
Helyesen étkezek. Eleget alszok. Megfelelően lélegzek.

Mostmár olyan leszek mint a duracell nyuszi ?

Talán. Teljesítetted az előfeltételét a magas energiszintnek, de még egy szót sem ejtettünk az igazi okról. Arról ami biztosítja, hogy ThermoFuckingNuclear �☢️ energiád legyen.

Van egy dolog amit ha jól csinálsz, akkor szinte teljesen mindegy mit eszel, alszol-e eleget vagy hogyan lélegzel. Az sem számít férfi vagy vagy nő. Idős vagy fiatal! 
Ez a dolog annyira erőteljes, hogy nélküle vereségre vagy ítélve mielőtt elkezdenéd. Vele viszont győzni fogsz!!!

Ha ezt az egyet megtanulod te uralod az energiád, ahelyett hogy az uralna téged!

Figyeld a holnapi posztot, mert pontosan ez az amiről szólni fog...

 

-TJ

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jozseftoth.blog.hu/api/trackback/id/tr8513783980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása