A Tóth József blog

A Tóth József blog

Elég ha egyszer igazad lesz

2019. március 07. - The55man

mark-cuban-2.png
A fenti úriember a következőt mondta egyszer: Nem számít hányszor buksz el, elég HA EGYSZER IGAZAD LESZ!  Érdekes gondolat, nem !? 

Nem kell mindennek sikerülnie, amit megpróbálsz.. ( arre amúgy sem lenne esély :) ) Az sem baj ha az esetek többségében elbuksz! Elég ha egyszer igazad lesz. Az az egy majd kárpótol mindenért! 

Az ötleteknek általában nem vagyunk híján. A megvalósítás az, ami gondot okoz. ! Lehetne sorolni, hogy miért, de jól tudjuk, hogy az egyik ok a kudarctól való félelem. Félünk, hogy ha nem sikerül rosszabb lesz a helyzetünk, mint előtte. Megszégyenülünk. Az is lehet, hogy eleve nem hiszünk a sikerünkben és a " miért erőlködjek, ha úgy sem sikerül ) attitűd áll az utunkba! 

Azonban ha tudod, hogy "elég ha egyszer igazad lesz" , akkor máshogy nézel ezentúl a kihívásokra és alig várod, hogy megtaláld azt az egy üzletet, embert, foglalkozást, bármit..! 

Gondolj csak bele! 

Visszautasíthatja a közeledésed 100 fiú vagy lány, nem számít, mert ha a 101-dik igent mond, akkor sikerült. Megkaptál mindent amit szerettél volna. Akkor már csak mosolyogni fogsz a sok csalódáson. 

Befuccsolhat 20 üzleti próbálkozásod, elég ha egyszer igazad lesz. Az az egy sikeresebbé tehet, mint amiről valaha is álmondtál. 

Kipróbálhatsz 100 szakmát és utálhatod mindet, mert ha a 101-dik megtetszik, akkor attól megkapsz mindent, amire valaha vágytál...  

Természetes ha félsz a kudarctól. Ezzel nem vagy egyedül. Mindig is lesznek nehéz napok, és amikor úgy érzed sosem fog összejönni, csak mond magadnak a következőt: "ELÉG HA EGYSZER IGAZAM LESZ"

 

- TJ 

A bejegyzés trackback címe:

https://jozseftoth.blog.hu/api/trackback/id/tr4914671481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása